Accessoires

Travel Vision IPTV

€1.695,-

Merk: Travellife
Type: IPTV
Details
Conditie
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bezichtiging plannen

Ontdek hoe Travel Vision IPTV het dataverbruik aanzienlijk vermindert en een zorgeloze manier biedt om televisie te kijken en te genieten van een betrouwbare internetverbinding

Dataverbruik tv kijken

Het kijken van televisie via internet is populair vanwege de vele mogelijkheden, maar het kan snel leiden tot hoge dataverbruikskosten. In feite verbruikt één uur televisiekijken of streamen op je telefoon of tablet in HD-kwaliteit maar liefst 3 GB aan data. Zelfs met zogenaamde ‘onbeperkte’ data abonnementen zijn er vaak beperkingen, vooral wanneer je in het buitenland bent. Je kunt worden geconfronteerd met extra kosten zodra je een bepaalde datalimiet overschrijdt, wat tot aanzienlijke kosten kan leiden.

Ruim 6x lager dataverbruik met Travel Vision IPTV

Gelukkig biedt Travel Vision een innovatieve oplossing met zijn IPTV-functie. Dankzij een unieke compressietechnologie verbruikt het kijken van televisie in HD-kwaliteit slechts 0,45 GB per uur, wat maar liefst ruim zes keer minder is dan het normale dataverbruik bij tv kijken via internet! Dit maakt televisie kijken via internet aanzienlijk voordeliger.

Hoe werkt het?

De Travel Vision IPTV-router werkt via het mobiele 3G/4G-netwerk en is uitgerust met een vaste simkaart. Het tv-signaal wordt vanuit Nederland via een beveiligde internetverbinding naar het IPTV-systeem gestuurd. Je kunt eenvoudig televisie kijken met de meegeleverde afstandsbediening.

De voordelen Travel Vision mobiel IPTV zijn:

  • Overal internet via uw eigen WiFi netwerk
  • TV kijken in HD kwaliteit
  • Slechts 0,45GB dataverbruik per uur, ruim 6x lager dan normaal
  • Nederlands zenderpakket
  • Eenvoudig in gebruik met meegeleverde afstandsbediening
  • Voordeligere datakosten
  • Krachtige buitenantennes voor een goede ontvangst

Zenderoverzicht

Travel Vision mobiel IPTV biedt een uitgebreid pakket van 20 Nederlandse en buitenlandse televisiezenders:

Kosten

Om toegang te krijgen tot het uitgebreide zenderpakket van Mobiel IPTV, wordt er een jaarlijks abonnementsbedrag van slechts €99,- in rekening gebracht. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van een breed scala aan Nederlandse zenders via je eigen internetverbinding, zonder afhankelijk te zijn van de kwaliteit van camping WiFi.

Daarnaast worden kosten in rekening gebracht voor het datagebruik. Bij Travel Vision begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid om prepaid data aan te schaffen. In plaats van vast te zitten aan een maandelijks abonnement, betaal je alleen voor de data die je daadwerkelijk gebruikt. Op deze manier betaal je alleen wanneer je het systeem gebruikt.

U kunt eenvoudig uw datategoed online opwaarderen tegen een tarief van €2,50 per GB. Het aangeschafte datategoed blijft geldig gedurende een periode van 2 maanden.

De aanschafprijs van het Mobiel IPTV systeem is €1.695,-.

Montagekosten €300,-

Geen opties gevonden.
Algemeen
Merk: Travellife
Type: IPTV
Scroll omhoog
200