Accessoires

Milenco

nvt

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bezichtiging plannen

Milenco Wielklem

Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met deze compacte wielklem van Milenco maakt u het dieven een stuk lastiger.

Compacte wielklem

Het plaatsen van een wielklem is een goede manier om uw caravan te beschermen tegen diefstal. U zet hiermee een klem om het wiel en zet deze op slot. Zo is het niet mogelijk om met de caravan te rijden. De Compact C wielklem van Milenco is geschikt voor stalen en aluminium velgen. Hij is SCM goedgekeurd en wordt compleet in draagtas geleverd. Deze wielklem voor de caravan is eenvoudig te gebruiken. U steekt de beugel achter het chassis en door het wiel heen. Daarna sluit u de wielklem af met een extra veilig slot. Dit model is licht en compact, zodat hij eenvoudig mee te nemen is. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurde wielklem genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een disselslot.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op stalen en aluminium velgen
  • SCM goedgekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compleet in draagtas

Meer diefstalbeveiliging

Met een wielklem op uw caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met de Milenco Compact C wielklem maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer deze wielklem met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

 

Milenco koppelingsslot

Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met dit koppelingslot van Milenco maakt u dit een stuk lastiger.

Sterk koppelingslot

Een koppelingslot is een goede bescherming tegen caravandieven. U plaatst deze over de koppeling van de caravan en zet deze op slot. Zo voorkomt u dat de caravan aan een trekhaak gehangen kan worden. Dit disselslot voor de caravan van Milenco is ontworpen om de sterkste te zijn. Super Heavy Duty staal van 4 mm dik is gecombineerd met de sterkste sloten in één product. Dit slot overtreft dan ook alle normen voor de veiligheidskenmerken en is SCM MP03 goedgekeurd. Hij past op AL-KO AK 130, AK 160, AKS 1300, AKS 2004 en AKS 3004 stabilisatoren. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurd disselslot genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een wielklem.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op AK 130, AK 160, AKS 1300, AKS 2004 en AKS 3004
  • SCM-goedgekeurd
  • Gehard staal en sterke sloten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geleverd met draagtas en drie sleutels

Meer diefstalbeveiliging

Met een koppelingslot maakt u het dieven moeilijk om uw caravan mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het Milenco koppelingslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

 

Milenco speigels

De Milenco Aero caravanspiegel biedt een ongeëvenaarde stabiliteit bij hoge snelheden en voldoen aan de allerlaatste Europese normen, zijn type goedgekeurd en voorzien van de E-markering. Het is de eerste spiegel die aan de nieuwe veiligheidsnormen voor de voetgangers voldoet. Eenvoudige montage. Past op bijna alle auto’s, 4x4’s en bestelauto,s geproduceerd vanaf 1995. Per set van 2 stuks geleverd kompleet met draag/opbergtas. Vlak glas.

Geen opties gevonden.
Geen specificaties gevonden.
Scroll omhoog
200