Accessoires

Doréma voortenten

nvt

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bezichtiging plannen

IBIZA 240 of 270 DE LUXE

MODERN EN FUNCTIONEEL DESIGN

De Ibiza De Luxe is modern en zeer functioneel vormgegeven en is leverbaar in een diepte van 240 en 270 cm. Zowel het dak als de zijwanden zijn volledig uitgevoerd uit PVC-materiaal en daarmee ideaal voor seizoengebruik. De uitwisselbare voorpanelen maken het mogelijk de deur zowel in het midden als rechts te plaatsen. De Ibiza De Luxe is voorzien van afsluitbare raamkleppen voor alle ramen en uitgevoerd met een dubbele ankerhaken. De raamkleppen bieden bescherming tegen nieuwsgierige blikken, tegen te veel zonnestralen op de raamfolie en geven extra zekerheid tijdens uw afwezigheid. De Ibiza is verkrijgbaar in de modieuze kleurencombinatie antraciet/grijs.

Deze tent wordt speciaal voor ons gemaakt voor de grootste caravans, dus ook te krijgen t/m maat 23 (1200 - 1225 cm)

 

PRESIDENT XL300

DE DROOM VAN ELKE KAMPEERDER

Met een diepte van maar liefst 3 meter is dit de ideale voortent voor zowel de seizoenkampeerder als voor mensen die veel rondreizen en bovendien ook van een riante leefruimte houden. Gemaakt van topkwaliteit materialen in een fraaie nieuwe kleurstelling. Aan alle details is gedacht; let eens op het extra raam in de zijwanden. Het Ten Cate All Season dakmateriaal heeft een mooie lichtgrijze print aan de binnenzijde. De wanden zijn gemaakt van het nieuwe Ten Cate All Season Design tentdoek.

 

ROYAL 350 

LUXUEUZE VOORTENT MET ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Voor seizoenkampeerders die van veel ruimte houden, is onze Royal 350 de ideale voortent. Uitstekende kwaliteit materialen die met zorg zijn verwerkt, bieden samen met de vele variatiemogelijkheden een individueel comfort van ongekende klasse. 

 

BERGAMO DE LUXE

MODERN, DOORDACHT EN SUPER VOORDELIG

Nieuw in de collectie is onze luxueuze Bergamo De Luxe. Een comfortabele en voordelige voortent met een diepte van 240 cm. Onze Bergamo heeft een ongelooflijke prijs- kwaliteitsverhouding. Het dak van deze zeer voordelige voortent is vervaardigd van polyester met een tweezijdige PVC coating. De zijwanden zijn gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. De voorwandhelften zijn onderling uitwisselbaar, zodat u de deur op 2 verschillende posities kunt plaatsen. Speciaal voor de seizoenkampeerder is de Bergamo De Luxe met afsluitbare raamkleppen ontwikkeld. Door dubbele ankerhaken kan de slikrand zowel naar binnen als ook naar buiten gelegd worden. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/wit en antraciet/wit.

 

Liever een andere voortent van Doréma, ook dit is mogelijk. Bekijk het aanbod op https://www.dorema.nl/voortenten/

 

Voortenten uit voorraad leverbaar

Vanaf maat 17 t/m maat 23

Maat 17 1050 - 1075 cm
Maat 18 1075 - 1100 cm
Maat 19 1100 - 1125 cm
Maat 20 1125 - 1150 cm
Maat 21 1150 - 1175 cm
Maat 22 1175 - 1200 cm
Maat 23 1200 - 1225 cm

Geen opties gevonden.
Geen specificaties gevonden.
Scroll omhoog
200