Accessoires

Cosiscoop original

€69,-

Merk: Cosi
Type: cosiscoop original
Details
Conditie
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bezichtiging plannen

Verras je geliefde(n) of jezelf met de speciale uitvoeringen van de Cosiscoop Original. 

De Cosiscoop gaslantaarns zijn eenvoudig in gebruik en werkzaam op een 190 gram gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje branden de Scoops 5 tot 6 uur. Van de Cosiscoop heb je dus avondenlang plezier.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Original smoked wordt geleverd inclusief glas en kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

 

Verkrijgbaar in de kleuren:

van: €99,- nu voor €69,-

Zwart smoke - Clay smoke - Olive - Ivory - Cement - Bamboo

Kom de verschillende modellen bekijken in onze showroom

 

Online bestellen kan door een berichtje te sturen per email: info@dobocaravans.nl

Geen opties gevonden.
Algemeen
Merk: Cosi
Type: cosiscoop original
Scroll omhoog
200