Accessoires

Cosi Pillow warmtekussen 50x50

€99,-

Merk: Cosi
Type: Pillow 50x50
Details
Conditie
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Bezichtiging plannen

Cosipillow warmtekussen Comfort 50x50cm

Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stof. Dit materiaal maakt de kussens kleurvast en schimmelbestendig, waardoor de Cosipillows zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn.

Ook binnen geniet je van de warmte van de Cosipillows. Heerlijk met een drankje op de bank of in een fauteuil, het warmtekussen maakt dat plekje op en top behaaglijk. Alle Cosipillows zijn ook nog eens eco-friendly, doordat de kussens direct op het lichaam verwarmen en hierdoor de warmte niet in de (buiten)lucht verloren gaat. Zo wordt warmte bespaard en hoeft de thermostaat binnen ook minder hoog te worden gezet.
De Cosipillows beschikken over drie warmtestanden, low 38°C, mid 45°C en high 55°C, die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Met een druk op de knop wordt het infrarood warmte element geactiveerd en geniet je avonden lang van de heerlijke warmte van de Cosipillows.

 

Kom de verschillende stoffen bekijken in onze showroom

Online bestellen kan door een berichtje te sturen naar: info@dobocaravans.nl

Geen opties gevonden.
Algemeen
Merk: Cosi
Type: Pillow 50x50
Scroll omhoog
200